Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Bouřlivá svatba / Monsoon Wedding (2001)[1080p] = CSFD 71% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Bouřlivá svatba / Monsoon Wedding (2001)[1080p] = CSFD 71% Názov:Bouřlivá svatba / Monsoon Wedding (2001)[1080p] = CSFD 71% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - ine Velikost:1.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-15 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Komedie,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    This is the comedy #3 in a series ONE COMEDY PER DAY.  


    Quote:
    #1 = Shall we dansu?


    Quote:
    #2 = Fish called Wanda


    Quote:
    audio=hindi, titulky=english

    imdb --> https://www.imdb.com/title/tt0265343/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_2_nm_0_q_monsoon%2520wedding

    čsfd --> https://www.csfd.cz/film/37289-bourliva-svatba/prehled/

    trailer --> https://www.youtube.com/watch?v=sjQjw-UyAX0

    Quote:
    audio=hindi, titulky=ENG







    Quote:
    Indická romantická komédia z dielne najznámejšej indickej režisérky súčasnosti Miry Nair sa odohráva počas štyroch dní a štyroch nocí, ktoré predchádzajú dohodnutej svadbe dvoch mladých ľudí zo zámožných strednostavovských indických rodín z Dillí. Ženíchom je Hemant, indický emigrant, ktorý v USA pracuje ako počítačový expert. Nevesta Aditi so svadbou súhlasila najmä preto, lebo ju už omrzeli sľuby jej ženatého milenca. Počas týchto štyroch dní a hektických príprav na svadbu, ktorá sa skončí v monzúnovom daždi, vychádzajú na povrch rôzne rodinné tajomstvá a prejavujú sa jednotlivé charaktery. Viac ako samotným príbehom je film zaujímavý originálnou a autentickou atmosférou indickej domácnosti, kde sa miešajú staré tradície s moderným životným štýlom, angličtina s pandžábštinou a hindu, dialógy s hudobnými pasážami, zloženými tak z tradičných indických ľúbostných piesní, ako aj z moderného popu, jazzu a pop-folku bhangra. Snímka evokuje pestrý a melodramatický svet indického Bollywoodu, je oslavou všetkých spôsobov lásky, rodinnej súdržnosti a indickej hudby. Mira Nair za Búrlivú svadbu získala Zlatého leva a cenu Laterna Magica na MFF Benátky, Cenu BAFTA, Európsku filmovú cenu Cenu piatich svetadielov a mnohé iné ocenenia.


       








    teckniak, teckniak,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.53.50
    This torrent is being monitored weekly. Plesa post a comment here if you need a restart. You can also post suggestions for future uploads.
    Uploader
    15/06/2023 00.43.59
    The existing two torrents are 0/0, but I was not uploader and my version does not correspond to any of those two, so I started a completely new torrent.

    Existujúce dva torrenty sú 0/0, ale nebol som nahrávač a moja verzia nezodpovedá žiadnemu z týchto dvoch, tak som spustil úplne nový torrent.

    Oba torrenty na SkT jsou momentalne 0/0. Nebyl jsem nahrávač a moje verze neodpovídá žádnému z těchto dvou, tak jsem spustil úplně nový torrent.



    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.230 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:33
    sql

    TOPlist